Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Ja està en marxa la jornada electoral

Més de 9.500 veïns i veïnes de la Llagosta poden votar avui diumenge en les eleccions generals. Els col·legis electorals han obert a les nou del matí amb normalitat a la nostra localitat després que s’hagin constituït les divuit meses. Es podrà votar fins a les vuit del vespre.

A primera hora, ja han anat un bon nombre de persones als col·legis de la Llagosta a votar.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall poden votar les persones que viuen a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi Les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acull les seccions cinquena i novena.

Les informacions que generi la jornada electoral a la nostra localitat es podran seguir al web i a les xarxes socials de La Llagosta informa i al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

A les 14 hores, està previst que es facilitin les primeres dades de participació de la jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies