Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Cinc comerços renoven el seu compromís amb el programa Voluntariat per la llengua a la Llagosta

Cinc comerços de la Llagosta han renovat el seu compromís amb el programa Voluntariat per la llengua, que té com objectiu fomentar i difondre la llengua catalana. Segons informa l’Oficina de Català de la Llagosta, han renovat el seu compromís el SAK Restaurant-Llagotel, la Merceria Paquita, la Cerveseria Donde el Pepe, el Boreal i el Sil, Hair&Beauty.

En la Llagosta formen part del programa Voluntariat per la llengua una trentena d’establiments comercials. Aquests comerços, que tenen en un lloc visible l’adhesiu que els identifica com a establiments col·laboradors, es comprometen a mantenir el català com a llengua de comunicació amb els clients que el parlin, que intentin parlar-lo o que demanin de ser atesos en aquesta llengua.

A tot Catalunya hi ha gairebé 5.000 comerços adherits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies