Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Visita institucional a la Llagosta de la ministra Raquel Sánchez

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez, ha fet aquesta tarda una visita institucional a la Llagosta. Sánchez ha estat rebuda a les portes de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué per l’alcalde, Óscar Sierra, i alguns regidors de l’equip de govern.

Abans d’entrar a la Sala de plens, Sierra li ha explicat alguns detalls sobre la Llagosta davant d’un plànol fotogràfic de la nostra localitat. La ministra s’ha interessat per l’estació intermodal que s’està construint actualment. A la Sala de plens, Raquel Sánchez ha signat en el Llibre d’honor de l’Ajuntament. L’alcalde li ha regalat dos exemplars del llibre del 80è aniversari de la Llagosta.

Posteriorment, la ministra, acompanyada per l’alcalde i els regidors, s’ha desplaçat fins a la masia de Can Baqué. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va aprovar aquest any una subvenció d’1.330.519,95 euros per a les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué en el marc de la Convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis públics en entitats locals, que forma part dels fons Next Generation de la Unió Europea.

La visita de la ministra ha finalitzat a la línia ferroviària R3 al seu pas per la Llagosta. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat recentment el contracte per a la redacció de l’estudi informatiu de la duplicació de via de la línia R3 en el tram entre Montcada Bifurcació-Mollet Santa Rosa. El pressupost de la licitació ascendeix a 1.367.905 euros. La duplicació del tram Montcada Bifurcació– Mollet Santa Rosa discorre pels termes municipals de Montcada i Reixac, la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Mollet del Vallès.

“El Ministeri i el Govern d’Espanya estan treballant amb l’Ajuntament de la Llagosta per fer realitat projectes que oferiran noves oportunitats a aquesta localitat. Estem parlant de la intermodal, de l’estudi informatiu de l’R3 i també dels fons europeus per rehabilitar la masia de Can Baqué. Aquest és el millor exemple de l’aposta del Govern d’Espanya per Catalunya, on hem impulsat projectes i inversions que estaven paralitzats”, ha dit la ministra.

Raquel Sánchez també ha parlat de les eleccions del 23 de juliol: “aquest diumenge ens juguem si seguim amb aquest camí de progrés, d’avançar, de donar oportunitats als municipis i als ciutadans i a les ciutadanes o si pel contrari obrim la porta a la dreta, a l’extrema dreta; estem decidits a guanyar aquestes eleccions i estic segura que així serà”.

Per la seva part, l’alcalde de la Llagosta ha destacat que “per primera vegada, una ministra ha vingut a la Llagosta; estem molt contents que la ministra hagi volgut venir a veure els projectes que tenim en marxa, com la masia de Can Baqué i l’estudi informatiu de l’R3, que és molt important i que podria ser el principi del final d’aquesta barrera que divideix als veïns i veïnes de la Llagosta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies