Dilluns, 06 maig 2024
16.3 C
La Llagosta

Arnau Ramírez, diputat al Congrés, demana el vot per als socialistes a la Llagosta

Arnau Ramírez, diputat al Congrés, ha estat aquest matí a l’estand informatiu que ha muntat l’Agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya de la Llagosta al carrer de l’Estació, coincidint amb la celebració del mercat ambulant. Ramírez, que és el número 8 per Barcelona de la candidatura socialista, ha demanat el vot per als socialistes en les eleccions del proper diumenge.

A l’estand, també hi eren dues dones que formen part de la candidatura socialista per Barcelona, Andrea Canelo i la llagostenca Judith Robles. L’alcalde i primer secretari local del PSC, Óscar Sierra, ha acompanyat Ramírez durant la seva estada a la nostra localitat.

“Aquest diumenge, decidim si volem seguir avançant o retrocedim; decidim si volem un president del govern que aposti per la igualtat i pels nostres drets o si volem tot el contrari, un govern del PP i de VOX, un govern ultra, en blanc i negre, que miri al passat, que faci polítiques per a quatre privilegiats i que barri el pas als drets de les dones o del col·lectiu LGTBI”, ha dit Arnau Ramírez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies