Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

David Estapé i Jaume Domínguez, nous entrenadors del CE La Llagosta

David Estapé i Jaume Domínguez són el nou tàndem d’entrenadors del sènior masculí del Club Esportiu La Llagosta, que milita en la Quarta Catalana. La parella Estapé-Domínguez arriba per suplir els tècnics de la passada campanya, Carlos Gómez i Gabriel Arroyo.

David Estapé, de 52 anys, té una àmplia experiència a les banquetes en el futbol base, en clubs com ara Granollers i Santa Coloma de Gramenet. També ha dirigit els primers equips del Llerona, a la Tercera Catalana, i la Roca, a la Quarta Catalana. Pel que fa a Jaume Domínguez, de 32 anys, ha entrenat en el futbol base de Granollers i Mollet, entre altres. “Ens coneixem de fa temps i, a més, som companys de feina. Fem un bon tàndem i crec que tenim opcions per ser ambiciosos”, diu Estapé.

El CE La Llagosta encetarà la pretemporada l’última setmana d’agost i el nou tàndem de tècnics ha apostat per mantenir el bloc de jugadors de la passada campanya. Tot i que la nova parella d’entrenadors ha fet dos fitxatges amb el porter Francesc Soldado, amb experiència a la Segona Catalana, i el davanter David Varón, del Bellavista de la Tercera Catalana. “Són dos jugadors contrastats, que han de ser importants en la Quarta Catalana”, augura Estapé i afegeix: “ens agrada el projecte ambiciós del club i volem lluitar per estar amunt en la classificació”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies