Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta obre el període d’inscripcions

La 34a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta se celebrarà el diumenge 24 de setembre. La prova atlètica, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta, ja ha obert el període d’inscripcions de les distàncies de 5 i 10 km i la cursa infantil.

El circuit de la cursa llagostenca tornarà a ser de 5 km. D’aquesta manera, els participants de la cursa curta hauran de fer una volta al recorregut i els de la llarga, dues. La sortida de totes dues distàncies serà a la mateixa hora, a les 9.30 h. En acabar la cursa popular, se celebrarà la cursa infantil, prop de les 11 h, amb les distàncies de 800 metres, 400 metres i 200 metres, segons l’edat del participant.

Les inscripcions es poden fer mitjançant l’empresa de cronometratge XipGroc. El preu del dorsal per la cursa de 10 km és 12,20 euros amb xip propi i de la de 5 km, de 10,20 euros. En cas de no tenir xip, es pot llogar per 2 euros o comprar per 6 euros. Pel que fa a la cursa infantil, el preu per participar és de 3,20 euros. A l’hora de formalitzar la inscripció es pot escollir l’opció de compra d’una samarreta tècnica per 3 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies