Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El carrer de l’Estació s’omple amb la primera Nit del Comerç

“Ha estat un èxit d’assistència de públic i de participació de botigues”. Ho diu Mari Paz Cruz, presidenta de Comerç La Llagosta, que s’ha mostrat molt contenta de la primera edició de la Nit del Comerç. L’activitat, que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta, es va celebrar el dissabte passat al carrer de l’Estació, entre l’avinguda de Primer de Maig i la plaça d’Antoni Baquè.

Des de les 18h fins a la mitjanit, el carrer de l’Estació es va omplir amb 33 parades de botigues i sis, d’entitats. “L’objectiu era donar a conèixer el comerç de la nostra localitat i va superar les nostres expectatives, va ser una gran Nit del Comerç”, assenyala Cruz, que afegeix que “va venir moltíssima gent de la nostra localitat, però també d’altres municipis. Va ser un èxit”. Això sí, quan va haver-hi més afluència de gent va ser a partir de les 19.30 h, quan començava a baixar la temperatura.

A banda de les 39 paradetes, també va haver-hi activitats. D’entre elles, l’Associació DJ’s VIPS va posar música electrònica durant tota la jornada, l’Associació de Bonsais La Llagosta va fer una demostració, Jump Teatre i El Pícaro Teatro van responsabilitzar-se de l’animació al carrer, L’Esplai Dijos va celebrar un taller de pinta-cares i tatuatges pels més petits i el grup Los Taraos va fer una actuació musical en l’escenari de la plaça d’Antoni Baquè.

Comerç La Llagosta preveu fer una reunió amb els associats i fer una enquesta entre els participants per valorar l’èxit de la primera edició de la jornada. De totes maneres, Mari Paz Cruz explica que l’entitat de comerç i serveis de la nostra localitat vol fer una segona edició de la Nit del Comerç, convertir-la en una jornada anual i de referència pels comerços de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies