Dissabte, 11 maig 2024
23.7 C
La Llagosta

Desenes d’infants participen en una jornada familiar saludable de la Gasol Foundation al Parc Popular

L’espai de la pista poliesportiva del Parc Popular ha acollit una activitat per fomentar una vida saludable amb desenes d’infants i les seves famílies. La jornada, anomenada Energy i celebrada avui dissabte fins al migdia, està organitzada per la Gasol Foundation, l’Institut Català de la Salut a la Llagosta i l’Ajuntament de la Llagosta.

L’activitat s’ha distribuït en quatre espais dividits per les temàtiques de l’activitat física, l’alimentació saludable, la son i el benestar emocional. Simbòlicament, es feia referència a quatre planetes que tots junts feien una galàxia saludable pels infants i les famílies. “És una jornada que té com a objectiu involucrar a les famílies per fomentar una vida saludable. Considerem que hi ha quatre pilars en la salut infantil, que són l’activitat física, l’alimentació, la son i el benestar emocional”, explica Genís Segun, coordinador tècnic de la Gasol Foundation.

D’entre les activitats que hi havia, els infants podien jugar a bitllets, pintar gots, amb qüestionaris sobre l’alimentació, escacs i parxís gegant i exercicis d’equilibri, entre altres. A més, hi havia un escenari on s’han fet exercicis d’escalfament i relaxació. “Fa més d’un any que es treballa conjuntament amb la Gasol Foundation i el CAP de la Llagosta per fomentar l’estil de vida saludable en els menors. Per això, hi ha un programa adreçat a les escoles i avui hem fet una activitat més familiar perquè és molt important que també participin”, explica el regidor d’Educació de l’Ajuntament, Fran Ruiz, que ha estat acompanyat per la regidora d’Infància, Núria Guerrero.

La Gasol Foundation, l’Institut Català de la Salut a la Llagosta i l’Ajuntament de la Llagosta ja fa un any i mig que treballen conjuntament al nostre municipi per promoure estils de vida saludables amb diversos projectes per a les escoles i les famílies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies