Dissabte, 20 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Més d’una trentena de participants en la primera Nit del Comerç

La primera edició de la Nit del Comerç se celebrarà demà dissabte, des de les 18h a la mitjanit. Més d’una trentena de comerços, serveis i entitats han volgut participar en una fira que organitza Comerç La Llagosta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Cada participant comptarà amb una carpa al carrer, que s’ubicaran un total de 39 al carrer de l’Estació, des de l’avinguda de Primer de Maig fins a la plaça d’Antoni Baqué. “Cada botiga, servei o entitat mostrarà el seu producte, pot fer degustacions, vendre el seu producte, sortejos i donar regals. L’objectiu és donar a conèixer el comerç local”, augura la presidenta de Comerç La Llagosta, Mari Paz Cruz, que explica que la plaça d’Antoni Baqué tindrà un escenari per celebrar diverses activitats.

La Nit del Comerç s’encetarà a les sis de la tarda i comptarà amb l’animació de La Carpa i la música de l’Associació DJ’S VIPS. A les 18.30 h, l’Associació de Bonsais La Llagosta farà una demostració; a les 19 h, L’Esplai Dijoc, farà un taller de pinta-cares i tatuatges infantils; i a les 21.30 h, el grup Los Taraos farà una actuació musical.

Publicitat

Publicitat

Més notícies