Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Dos detinguts a la Llagosta per un robatori en un pis

La Policia Local de la Llagosta va detenir ahir a la nit dos individus com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de la nostra localitat. La detenció es va produir al carrer del Montseny.

Els agents van intervenir després que un veí es personés a la Comissaria de la Policia Local informant que al carrer de Montserrat Roig hi havia dos individus manipulant la porta d’accés a un edifici. Aquest ciutadà els va recriminar la seva acció i els dos individus van marxar del lloc en direcció a l’aparcament situat a prop de l’Estació de tren. Una patrulla policial es va dirigir a la zona i va localitzar els dos homes, que caminaven cap a Montcada. Els agents van reconèixer a aquests dos individus com els que el 2 de juliol van robar en un domicili de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquell dia, els dos individus van ser gravats per una càmera de vigilància. Els dos van ser posats a disposició dels Mossos d’Esquadra ahir mateix.

Publicitat

Publicitat

Més notícies