Diumenge, 05 maig 2024
22.4 C
La Llagosta

Una desena d’equips participen en el torneig de bàsquet 3×3 solidari

Una desena d’equips van participar en la primera edició del torneig de bàsquet 3×3 solidari, que va organitzar diumenge l’Associació Juvenil contra l’LGTBI-fòbia de la Llagosta amb la col·laboració del Club Bàsquet La Llagosta 2017. L’activitat va tenir lloc a la pista poliesportiva a l’aire lliure del Parc Popular.

El campionat va comptar amb tres categories. Els campions de premini i mini va ser l’equip The tigers; en preinfantil i infantil, Los 4 fantásticos; i en cadet i sènior, Tres menys u. Tots els participants van rebre un diploma de participació i els tres equips campions un trofeu. “Va ser una gran jornada de bàsquet 3×3 i solidària perquè vam aconseguir més de 200 euros. Volem fer una segona edició”, explica el president de l’Associació Juvenil contra l’LGTBI-fòbia, Pau Fernández, que ha dit que els beneficis es destinaran en la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI+.

Durant el torneig, també es van fer dos sortejos amb una bossa de bàsquet i dues fotografies de gatets del projecte fotogràfic Foto al quadrat, de Joan Piquer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies