Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull una exposició de l’alumnat de l’Oficina de Català

L’Oficina de Català de la Llagosta ha inaugurat una exposició amb fotografies d’alumnes dels cursos Bàsic 1 i Bàsic 3 a la segona planta de Can Pelegrí. Aquesta mostra forma part del concurs Jo llegeixo a tot arreu del tercer trimestre d’aquest curs i que té fotografies d’alumnes llegint llibres en català en diferents emplaçaments de la Llagosta.

“Els aprenents s’han llegit un llibre de Lectura Fàcil de la Biblioteca de la Llagosta i en aquesta ocasió s’han fet una foto llegint-lo en un lloc original o suggeridor”, informa l’Oficina de Català de la nostra localitat. L’acte d’entrega del diploma i premi cultural va tenir lloc l’últim dia del curs 2022-2023. L’exposició es podrà visitar fins al 5 de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies