Dimarts, 07 maig 2024
19.2 C
La Llagosta

Nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha signat el decret amb les delegacions que tindran els regidors i regidores de l’equip del govern municipal durant aquest nou mandat 2023-2027. L’Ajuntament celebrarà avui (19.30 h) un ple durant el qual es donarà compte d’aquest decret.

Concepción Jiménez Cruz és la regidora d’Economia i Hisenda, Organització Laboral i Serveis Interns; Marc Ruiz Llorente, d’Agenda 2030, Planificació Estratègica i Urbanisme, Acció Climàtica, Via Pública i Equipaments, Indústria i Mobilitat; Judith Robles Lafuente, de Cultura i Igualtat, Formació i Seguretat Laboral; Francisco Javier Ruiz Escobar, d’Educació i Arts; Raquel Martínez García, d’Atenció a la Ciutadania, Serveis Socials, Diversitat Funcional, Cooperació i Solidaritat i Habitatge; Antonio Jesús García Robledo, de Planificació Esportiva; Ainara Morales Casal, d’Acció Esportiva i Diversitat Ciutadana; Mariano García Cividanes, de Salut Pública, Seguretat, Civisme i Convivència; Núria Guerrero Basó, d’Infància, Joventut i Benestar Animal; Álvaro Monterrubio Sánchez, d’Innovació i Transformació Digital i Comunicació i Transparència; Eva María Villanueva Castro, de Participació Ciutadana, Ocupació i Promoció Econòmica i Gent Gran; i Jordi Jiménez Rodríguez, de Serveis Municipals.

S’han creat tres grans àrees, la de Presidència, amb Concepción Jiménez com a presidenta i Judith Robles, vicepresidenta; la de Serveis a les Persones, amb Raquel Martínez com a presidenta i Francisco Javier Ruiz, vicepresident; i la de Territori, presidida per Marc Ruiz i amb Raquel Martínez com a vicepresidenta.

Els cinc tinents d’alcalde són, per ordre, Concepción Jiménez, Marc Ruiz, Judith Robles, Raquel Martínez i Mariano García.

Els membres de la Junta de Govern Local són Óscar Sie­rra, Concepción Jiménez, Marc Ruiz, Raquel Martínez, Judith Robles i Mariano García.

Durant el ple d’aquesta tarda també es debatran les propostes sobre l’aprovació de la constitució dels grups municipals de l’Ajuntament, de la constitució i composició de les comissions informatives, de la constitució i composició de la Comissió especial de comptes, de l’establiment de la periodicitat dels plens, del nomenament de representants de l’Ajuntament en els ens i òrgans col·legiats dels quals forma part i de l’assignació de dedicacions, de retribucions i d’indemnitzacions als càrrecs electes de l’Ajuntament.

El ple es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament (ow.ly/aK7C50OUyVy) i per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies