Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Bona resposta del públic durant la darrera estrena d’El Pícaro Teatro

El Pícaro Teatro s’ha mostrat molt content amb les representacions que han fet aquest cap de setmana passat de la seva obra PEPLUM, de espadas y sandalias. El grup de la nostra localitat ha fet tres sessions de la seva darrera creació.

Al voltant d’una hora i mitja de comèdia que va fer riure al públic. Una paròdia de Ben-hur i de totes aquelles pel·lícules de l’imperi romà que només veiem en Setmana Santa, creada i dirigida pel llagostenc Carlos Lupe.

L’obra està interpretada per Dani Rodríguez, Montse Medina, Mario Gaertner, Mónica Fernández, Víctor Alamino, Eva Nicart, Andrés Uceda i Gemma Cañas. Dissabte van fer dues representacions i diumenge una. El grup s’ha mostrat satisfet amb la resposta del públic, que ha mig omplert la sala del Centre Cultural.

El grup ha estat vuit mesos treballant en PEPLUM, de espadas y sandalias, que és el temps que ha passat des de la seva anterior estrena, El Silencio y los Borregos, a l’octubre de l’any passat. Ara, El Pícaro Teatro està treballant per poder representar PEPLUM a altres escenaris vallesans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies