Dilluns, 06 maig 2024
17.5 C
La Llagosta

Martitel·lina, un projecte de teatre de titelles de l’Institut Marina

L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Marina portarà a terme la propera setmana tot un seguit de representacions teatrals amb titelles per a les escoles del nostre municipi i per al Casal d’Avis. Martitel·lina, el teatre de l’Institut Marina és el títol d’aquest projecte.

Les representacions es faran dilluns, 19 de juny i dimarts dia 20. Sis grups de 3r d’ESO han preparat sis representacions diferents. Dilluns, les escoles Joan Maragall i Sagrada Família passaran per l’Institut Marina per veure dos contes, Sant Jordi, a càrrec de 3D, i Caputxeta Vermella, de 3A. Dimarts serà el torn de les Planes i la Gilpe. Els escolars d’aquests centres veuran Joan i les papallones, de 3C i Els tres porquets, de 3F.

Persones del Casal d’avis també passaran per l’Institut Marina per veure les escenificacions de La princesa i el gripau, interpretat per 3B, i La rateta que escombrava l’escaleta, per 3F.

L’alumnat de 3r d’ESO s’ha encarregat de fer els titelles que faran servir a les representacions que han preparat. El projecte s’ha desenvolupat durant el segon quadrimestre del curs. Gent gran del Casal d’Avis ha participat al projecte, ajudant a cosir els titelles. Aquesta és la primera vegada que s’obre aquest projecte a entitats i escoles de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies