Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

Comerç La Llagosta celebrarà ‘La nit del comerç’ el 8 de juliol

L’associació Comerç La Llagosta està organitzant la primera edició de La nit del comerç, que se celebrarà el dissabte 8 de juliol, de 18 a 00 hores. L’activitat comptarà amb un total de 27 comerços i servies de la nostra localitat i diferents entitats del municipi.

Les botigues participants a La nit del comerç s’ubicaran al carrer d’Estació, des de la cruïlla de l’avinguda Primer de Maig fins a l’edifici de l’Ajuntament, i a la plaça d’Antoni Baqué, on hi haurà un escenari amb animació i activitats per a persones adultes i infantils. Cada comerç participant disposarà d’una carpa al carrer. “Cada establiment decidirà si ven productes, fa ofertes, rebaixes o sortejos. L’objectiu és tenir més visibilitat”, assenyala Mari Paz Cruz, presidenta de Comerç La Llagosta, que afegeix: “volem que la gent del municipi conegui el seu comerç local i confiem també que l’activitat atregui persones d’altres poblacions”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies