Dijous, 02 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

Formació en línia del Consell Comarcal sobre comunitats energètiques

El Consell Comarcal organitza dijous un webinar que porta per títol Comunitats energètiques, de la teoria a la pràctica. La sessió començarà a les 17 h i Per participar-hi, només cal omplir el formulari d’inscripció.

Una comunitat energètica local és una associació, cooperativa, o qualsevol altra entitat jurídica que estigui controlada per membres locals, tant pot ser ciutadania a títol particular, com teixit productiu o ens locals sense ànim de lucre i dedicada a activitats en el sector energètic, des de la producció, fins a la distribució o l’agregació. L’objectiu principal de la comunitat energètica sempre és el benefici local.

El webinar del Consell Comarcal es realitzarà amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i Civic Energy, cooperativa que es dedica a l’acompanyament de comunitats energètiques. A la sessió es parlarà de què són les comunitats energètiques, quins beneficis tenen, com hi podem participar i s’explicaran casos reals de comunitats que s’estan creant.

La xerrada s’emmarca en la Setmana Europea de l’Energia, que se celebra del 20 al 22 de juny amb el lema “Ara és l’hora de compartir l’energia renovable”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies