Dilluns, 29 abril 2024
14.5 C
La Llagosta

El CE La Llagosta suma quatre equips campions en el 18è Torneig Joan Gelabert

El Club Esportiu La Llagosta va organitzar amb èxit la 18a edició del Torneig Joan Gelabert, que per primer cop comptava amb categories femenines. Prop de 800 esportistes, d’entre una trentena de clubs, van participar en el campionat de final de temporada, que va omplir les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert des del divendres fins al diumenge.

El CE La Llagosta també va celebrar quatre campions en el torneig, amb els triomfs dels equips masculins del prebenjamí A, benjamí A, infantil A i juvenil. La resta d’equips masculins també van lluitar per les medalles amb els subcampionats del benjamí C, infantil B; els tercers llocs d’un equip d’escoleta, el benjamí C, i l’aleví A; els quarts llocs d’un equip d’escoleta, el prebenjamí B, l’aleví B i el cadet. Pel que fa als equips femenins, l’aleví va ser subcampió, l’infantil, tercer i l’infantil-cadet, cinquè.

El Torneig Joan Gelabert serveix també per tancar la temporada 2022-2023 al club. “Han estat tres dies esgotadors, però han estat molt bé perquè el camp s’ha omplert, amb molts equips i molt bon ambient”, explica el coordinador del club, José Ángel Venero, que destaca que per primer cop s’hagi celebrat les categories femenines: “ha vingut per quedar-se el futbol femení a la Llagosta, anem pas a pas, però la intenció és continuar creixent la pròxima temporada amb més jugadores i equips”.

Des d’aquesta setmana, el CE La Llagosta celebra a les tardes jornades de portes obertes per preparar els equips de la pròxima temporada, la 2023-2024.

Publicitat

Publicitat

Més notícies