Dijous, 02 maig 2024
17 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió català sub-16 en salt d’alçada i plata en els 100 metres llisos

Alejandro Muñoz és el campió de Catalunya sub-16 en salt d’alçada a l’aire lliure. El llagostenc, que milita a l’Atlètic Mollet, va penjar-se l’or català amb un registre d’1,85 metres, que són quatre centímetres més que el segon classificat, Eric Mañe, del Laietana.

Muñoz travessa un gran moment de forma perquè fa dues setmanes va aconseguir en un campionat previ al català a Lleida un registre d’1,95 metres i anteriorment feia la seva millor marca personal en un control a Castellar del Valès, amb 2 metres. “És un orgull poder saltar aquests registres. Des que vaig saltar 1,90 metres, volia arribar als 2 metres i ho he aconseguit”, explica Muñoz.

L’atleta llagostenc va participar en la prova dels 100 metres llisos en el català sub-16 i ho va fer amb bona nota perquè va penjar-se la medalla de plata. Muñoz va superar la semifinal amb la segona millor marca amb 11,19 segons i en la final la va rebaixar, amb 11,12 segons. El campió va ser Ivan Martínez, del Sant Celoni, amb 10,95 segons.

El pròxim repte d’Alejandro Muñoz serà el Campionat d’Espanya sub-16 a l’aire lliure, que tindrà lloc a Alacant el 24 de juny. El llagostenc se centrarà en la seva especialitat del salt d’alçada i intentarà lluitar per les medalles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies