Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Torneig Joan Gelabert incorpora el futbol femení a la 18a edició

El Club Esportiu La Llagosta celebrarà el cap de setmana el 18è Torneig Joan Gelabert de futbol base, que aplegarà prop de 800 esportistes d’entre una vintena de clubs. En aquesta nova edició, l’entitat ha inclòs per primer cop categories de futbol femení.

La competició enguany tindrà tres jornades perquè el campionat s’avança fins demà divendres a la tarda i continuarà dissabte i diumenge, en horari de matí i tarda. “Aquesta temporada hem fet una aposta pel futbol femení i el torneig havia de tenir futbol femení”, assenyala el coordinador del club, José Ángel Venero, que es mostra satisfet amb el creixement del futbol femení al club.

El torneig se celebrarà entre les categories d’escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil masculí; i aleví i infantil femení. D’entre els clubs participants destacats, hi ha l’Escola de l’Espanyol, la UE Cornellà, el Jabac i Terrassa, el Sabadell o el Sant Gabriel.

Publicitat

Publicitat

Més notícies