Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El femení A del Pàdel Club La Llagosta és el campió de la Primera Divisió del Vallès

El sènior femení A del Pàdel Club La Llagosta ha guanyat el campionat de la Primera Divisió del Vallès, que organitza la Federació Catalana de Pàdel. L’equip llagostenc va assegurar-se el primer lloc de l’agrupació després de guanyar en la penúltima jornada contra el CP San Cristobal C, per 3 a 0.

El triomf ha assegurat matemàticament acabar al primer lloc, tot i que encara quedar una última jornada el cap de setmana. La Llagosta suma 30 punts i té un marge de vuit amb el segon, el Júnior que té una jornada menys disputada. Amb el campionat, el sènior femení A puja a la Divisió d’Honor B, que és la segona màxima categoria catalana. El cap de setmana jugaran l’últim compromís a la pista del DIR Mestasports.

Dos ascensos més

El Pàdel Club La Llagosta ha celebrat dos ascensos més aquesta temporada. El sènior B femení ha pujat a la Quarta Divisió del Vallès i el cap de setmana lluitarà per guanyar el campionat del grup B de la Cinquena Divisió en l’última jornada. L’equip llagostenc necessita guanyar diumenge a la seva pista contra l’Oxygen i esperar una punxada del líder, el Sant Cugat B, que visita el City Sports.

També ha pujat de categoria el sènior masculí B, que també ha pujat a la Quarta Divisió del Vallès. Els llagostencs també podrien guanyar el campionat, però també necessiten una carambola. El Pàdel Club, que és segon, necessita guanyar diumenge a casa contra el Ripollet B i que el líder, el Metasports C, punxi contra l’MC Pàdel.

D’altra banda, el sènior masculí A ha baixat de categoria. Els llagostencs han baixat de la Divisió d’Honor B a la Primera Divisió del Vallès. El Pàdel Club A jugarà l’última jornada de la temporada diumenge a la pista del CT Andrés Gimeno.

Publicitat

Publicitat

Més notícies