Divendres, 03 maig 2024
11.6 C

L’Atlético La Llagosta guanya el torneig masculí de 12 hores de petanca

L’Atlético La Llagosta va guanyar dissabte el torneig de 12 hores masculí, que va organitzar el Club Petanca La Llagosta amb èxit. El campionat va comptar amb un total de 16 equips, que era el nombre màxim de participants.

El conjunt campió estava format per jugadors del Club Petanca La Llagosta, que van anomenar-se Atlético La Llagosta per retre homenatge a l’entitat que fa temps va existir a la nostra localitat. El podi es va completar amb el segon lloc del Gran Via i el tercer, de Los Luques. La quarta posició va ser pel Sant Pol. “Va ser una lliga de tots contra tots i va acabar en empat, entre l’Atlético i el Gran Via. L’equip llagostenc va guanyar perquè tenia un global amb més partides guanyades. Va ser molt emocionant”, explica el vicepresident del Club Petanca La Llagosta, Jona Ávila.

Al torneig també va participar un equip del Club Petanca La Llagosta, que va ser 11è; i un altre local, Amics la Llagosta, 12è.

El pròxim torneig que organitzarà el Club Petanca La Llagosta serà el campionat de tripletes mixte, que se celebrarà el primer cap de setmana de setembre. Les inscripcions estan obertes.