Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Janet Martínez puja a la Primera RFEF amb l’Europa

Janet Martínez va celebrar el cap de setmana l’ascens a la Primera RFEF amb l’Europa. L’equip barceloní va superar l’eliminatòria d’ascens contra el Llevant B, amb una victòria a l’anada (1-0) i un empat a la tornada (2-2).

La llagostenca milita a l’Europa des d’aquesta temporada i s’ha guanyat la titularitat a base de bones aturades sota els pals. Les barcelonines van quedar subcampiones del grup Nord de la Segona RFEF, per darrere de l’Atlético de Madrid B, i van haver de disputar-se l’ascens en una promoció. “Vam perdre la penúltima jornada al camp de l’Atlético de Madrid B i van perdre les opcions de l’ascens directe i vam haver de jugar la promoció. Finalment, hem pogut celebrar un ascens històric pel club”, assenyala Janet Martínez, que agraeix la confiança de l’equip barceloní en ella: “em van trucar de l’Europa quan no estava jugant en cap equip. Em va motivar el projecte i vaig decidir tornar als terrenys de joc. Va ser una decisió encertada perquè he tornat a gaudir del futbol, m’he sentit futbolista i aquesta temporada ha estat el més important”.

La pròxima temporada l’Europa militarà a la Primera RFEF, que és la segona màxima categoria estatal del futbol femení. La llagostenca confia a renovar amb l’Europa i complir una segona campanya defensant la porteria barcelonina.

També celebra un ascens Carlos Portero

El llagostenc Carlos Portero també ha celebrat aquesta temporada un ascens amb l’Europa, però de futbol masculí. Fa unes setmanes, l’Europa va guanyar el grup 5 de la Tercera RFEF i va aconseguir l’ascens directe a la Segona RFEF -quarta màxima categoria estatal-. Tot i l’ascens, Carlos Portero no ha renovat amb l’equip barceloní i ara busca un nou destí competitiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies