Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo recull el guardó com a millor lateral esquerre de la lliga Asobal

Antonio García Robledo va recollir ahir dilluns el guardó com a millor lateral esquerre de la lliga Asobal 2022-2023. L’associació de clubs d’handbol estatal va celebrar a Madrid la cerimònia de comiat de la temporada amb el lliurament dels premis, on el llagostenc ha estat inclòs a l’equip ideal de la lliga. És la cinquena vegada que l’esportista de la nostra localitat rep aquest reconeixement i la tercera de seguida.

El llagostenc ha acabat ja la temporada després de disputar el cap de setmana passat l’últim partit de la lliga. El BM Granollers ha estat tercer de la lliga Asobal i la pròxima campanya tornarà a disputar la Lliga Europea.

Publicitat

Publicitat

Més notícies