Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

L’Handbol Club Vallag puja a Segona Catalana

L’Handbol Club Vallag ha pujat a Segona Catalana després de guanyar l’últim partit de la fase d’ascens contra el Sant Just, per 43 a 45. L’equip dirigit per Javi Iglesias es va plantar en l’última jornada amb moltes opcions per pujar, però amb el triomf de diumenge no va caldre mirar altres resultats.

L’equip llagostenc va plantejar un duel molt obert des del principi, que va facilitar la tasca atacant dels dos equips. Al descans, l’equip llagostenc perdia de tan sols un gol i a la represa va aconseguir capgirar l’electrònic. Al tram final el Vallag va saber gestionar millor els minuts finals contra un equip, que també tenia opcions de pujar. “Era una veritable final, però vam saber jugar molt bé el tram final del partit i vam celebrar l’ascens. Hem fet una molt bona fase d’ascens“, explica el segon entrenador del Vallag, Marc Gironella, que assenyala la bona feina de l’equip: “vam començar la fase d’ascens al penúltim lloc i hem acabat tercers classificats. Som equip de Segona Catalana”.

El Vallag ha acabat la fase d’ascens al tercer lloc, amb 16 punts, empatat amb el quart, el Sant Joan Despí C. El campió ha estat l’Igualada B, amb 22, i segon, el Sant Andreu de la Barca, amb 17 punts. Els quatre primers classificats aconseguien l’ascens i el Vallag ha fet un marge de tres punts amb el cinquè classificat, el Laietà Argentona.

La feina ara de l’HC Vallag serà la planificació de la pròxima temporada en una categoria que fa uns anys que ja va disputar. A més, la plantilla busca entrenador perquè Javi Iglesias ha comunicat que no continuarà. El club valora dues opcions per suplir la marxa d’Iglesias: amb Marc Gironella, que passi de segon a primer entrenador; o portar un nou entrenador.

Publicitat

Publicitat

Més notícies