Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

La prèvia

Handbol
Sant Just – HC Vallag
El Vallag va desaprofitar dimecres la primera oportunitat, d’un total de dos, per certificar l’ascens de categoria. Els llagostencs van perdre contra el Sant Joan Despí C (24-27), però segueixen en llocs d’ascens -els quatre primers classificats pugen-. El Vallag afrontarà l’últim partit de la fase d’ascens al tercer lloc, amb 14 punts, empatat amb el Sant Joan Despí C, però amb millor gol average particular; i té un marge de dos punts amb el cinquè, el Sant just, el sisè, la Penya Blaugrana Montmeló, i el setè, el Laietà Argentona.

L’equip llagostenc té el gol average guanyat al Sant Joan Despí C i al Laietà Argentona; el té perdut amb la Penya Blaugrana Montmeló; i amb el Sant Just es decidirà diumenge perquè al partit de la primera volta va guanyar 36 a 26. El Vallag, que tan sols necessita un empat per pujar, jugarà diumenge a la pista del Sant Just amb l’objectiu de puntuar. En cas de no fer-ho, haurà de mirar la resta de resultats. La Federació ha unificat l’horari de l’última jornada i es jugaran tots els partits diumenge a les 12 h.

Pàdel
Lliga Catalana

Les lligues catalanes disputen el cap de setmana la penúltima jornada de la fase regular. El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, rebrà diumenge el Martorell, a les 17 h. Els llagostencs són penúltims. El masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà diumenge el Barberà Pàdel Indoor C. La Llagosta B és segona classificada.

Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Sant Cristobal C, a les 17 h. Les llagostenques són líders. El sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà demà dissabte el Pàdel Casal B. El segon equip femení és segon.

Petanca
Torneig 12 hores masculí

El Club Petanca La Llagosta celebrarà demà dissabte el torneig de 12 hores de categoria masculina. Hi ha un total de 16 equips participants i es disputarà en un format de lligueta. El campió rebrà 500 euros; el segon, 400; el tercer, 300; i el quart, 200. El torneig tindrà lloc a les Pistes Municipals de Petanca a partir de les 9 h i es preveu fer l’acte de lliurament dels premis a partir de les 21 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies