Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

La música i el ball, protagonistes el cap de setmana al Centre Cultural

El Centre Cultural de la Llagosta serà aquesta cap de setmana l’escenari de dues activitats relacionades amb la música. Dissabte, la Carpa organitza Tu cara me resuena i diumenge, Line Dance La Llagosta farà l’exhibició de fi de curs.

El concurs Tu cara me resuena arriba a la seva vuitena edició. Dissabte, a partir de les 19 h, pujaran a l’escenari del Centre Cultural els alumnes de La Carpa, espai cultural. Una quinzena d’artistes imitaran als seus cantants preferits. El guanyador o la guanyadora del concurs tindrà el curs vinent pagat a la Carpa.

Diumenge, Line Dance la Llagosta celebrarà el final de curs amb una exhibició a partir de les cinc de la tarda. L’acte està obert a tota la població. L’entitat també ha convidat a participar-hi a altres grups d’entitats veïnes. L’exhibició acabarà amb una festa on convidaran a tothom a ballar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies