Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, nominat a millor lateral esquerra d’Europa

Antonio García Robledo ha estat nominat a millor lateral esquerra dels premis Excellence Awards 2023, que organitza la Federació d’Handbol Europea (EHF). La bona temporada de l’esportista llagostenc amb el BM Granollers no ha passat desapercebuda per la federació continental, sobretot, pel subcampionat aconseguit a la Lliga Europea.

En la mateixa posició, també estan nominats Mykola Bilyk, del THW Kiel; Rasmus Lauge, del Veszprem HC; Elohim Prandi, del PSG; Simon Pytlick, del GOG; Sander Sagosen, del THW Kiel; i Szymon Sicko, del Kielce. El procés de votació ja està obert mitjançant una aplicació oficial de la federació europea. Les votacions dels seguidors comptarà un 25%, la resta seran els vots d’entrenadors, jugadors i mitjans de comunicació.

La federació continental lliurarà els premis el 26 de juny a Viena (Àustria).

Publicitat

Publicitat

Més notícies