Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Animalets vendrà a la seva parada una nova bossa solidària

Animalets instal·larà una nova paradeta solidària al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. L’entitat estarà de 10 a 14 h. L’associació protectora posarà a la venda la seva nova bossa solidària.

La bossa ha estat dissenyada pel tatuador llagostenc Javi Palazón d’ARTEconZ. El donatiu per la bossa és de vuit euros. A més, durant tot el matí, l’entitat també tindrà a la venda productes artesanals per recollir fons per al seu refugi de gats situat al costat de la riera Seca.

A la paradeta d’Animalets es podran fer aportacions d’aliments, especialment llaunes per a cries de gat i pinso especial per a gats esterilitzats i sorra per a gats. A més, l’entitat també necessita productes de neteja, com ara lleixiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies