Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Paula Roman, subcampiona de la semifinal de la Copa del Món juvenil a Itàlia

Paula Roman s’ha penjat la medalla de plata en la segona semifinal de la Copa del Món juvenil de patinatge artístic, que va tenir lloc el cap de setmana a Trieste (Itàlia). L’esportista llagostenca va participar amb la delegació espanyola i va aconseguir la segona millor marca en la modalitat de lliure.

La Copa del Món consta de dues semifinals i una fase final, que tindrà lloc del 13 al 18 de juny a l’Argentina. La llagostenca va anar-hi només a la segona semifinal a terres italianes i tot i obtenir el bitllet per a la final no participarà en la final. El pròxim repte de la patinadora de la nostra localitat serà el Campionat de Catalunya juvenil, que se celebrarà la pròxima setmana a Riudoms. L’objectiu de Paula Roman és aconseguir la classificació per a l’estatal, que se celebrarà a la localitat vallesana de Parets, del 27 al 29 de juliol.

La semifinal de la Copa del Món no era la primera competició de 2023 de la llagostenca. Paula Roman va participar fa unes setmanes amb èxit al Trofeu Sant Jordi, que organitza la Federació Catalana de Patinatge. Roman va ser subcampiona juvenil en la modalitat de lliure i va suposar la seva primera competició en la nova categoria, la de juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies