Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

L’HC Vallag desaprofita la primera oportunitat per pujar a Segona Catalana

L’HC Vallag segueix necessitant només un punt per assegurar-se l’ascens a Segona Catalana. L’equip dirigit per Javi Iglesias va perdre ahir dimecres el partit que s’havia suspès contra el Sant Joan Despí C, per 24 a 27, i necessitarà puntuar diumenge a la pista del Sant Just, un rival directe per l’ascens.

El duel s’havia suspès feia unes dues setmanes i es va reprendre ahir dimecres al minut 8 amb l’1 a 4 a l’electrònic, i una graderia plena al Pavelló Antonio García Robledo. Els llagostencs van ser millors durant la primera part, tot i que van marxar al descans 13 a 14. A la represa, els llagostencs van fer un mal inici durant uns deu primers minuts de desconnexió, que va propiciar un avantatge de sis gols dels visitants (16-22). El Vallag va remar per escurçar la diferència i al tram final va rebaixar-la fins als tres gols (22-25), però les errades en atac van propiciar contracops del rival que van servir per sentenciar el duel.

Amb la derrota, el Vallag desaprofita la primera oportunitat, d’un total de dos, per certificar l’ascens de categoria. Els llagostencs van perdre contra un rival directe, però segueixen en llocs d’ascens -els quatre primers classificats pugen-. El Vallag afrontarà l’últim partit de la fase d’ascens al tercer lloc, amb 14 punts, empatat amb el Sant Joan Despí C, però amb millor gol average particular; i té un marge de dos punts amb el cinquè, el Sant just, el sisè, la Penya Blaugrana Montmeló, i el setè, el Laietà Argentona. “Tot i perdre, la millor notícia és que seguim depenent de nosaltres mateixos. Si empatem diumenge, pujarem de categoria”, explica el segon entrenador del Vallag, Marc Gironella: “en cas de derrota s’hauria de mirar el gol average entre els equips”.

L’equip llagostenc té el gol average guanyat a Sant Joan Despí C i Laietà Argentona; el té perdut amb la Penya Blaugrana Montmeló; i amb el Sant Just es decidirà diumenge perquè al partit de la primera volta van guanyar 36 a 26. El Vallag jugarà diumenge a la pista del Sant Just amb l’objectiu de puntuar. En cas de no fer-ho, haurà de mirar la resta de resultats. La federació ha unificat l’horari de l’última jornada i es jugaran tots els partits diumenge a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies