Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Verónica Humanes, del Gimnàs Fabregat, guanya el Campionat de Catalunya de fitness bikini

Verónica Humanes, del Gimnàs Fabregat, ha guanyat el Campionat de Catalunya de fitness bikini de 2023. La llagostenca va participar en el català de físic culturisme i fitness per primer cop el passat dissabte, que va tenir lloc en la localitat barcelonina de Pallejà.

Humanes va disputar la categoria de màster femení fitness bikini amb èxit després de penjar-se l’or. Posteriorment, també va guanyar l’or absolut femení, entre totes les campiones d’entre les diferents categories del campionat. Aquest triomf ha classificat a la llagostenca per participar en el Campionat del Món INBA que se celebrarà a Manchester (Anglaterra), del 16 al 18 de juny.

El Gimnàs Fabregat va guanyar un total de quatre medalles en el Campionat de Catalunya. L’entitat de la nostra localitat va presentar a tres esportistes i tots van aconseguir sortir del campionat com a medallistes. A banda dels dos ors de Verónica Humanes, el gimnàs també va celebrar l’èxit d’una medalla de plata d’Iris Doncel, en la modalitat fitness bikini sènior; i un bronze, d’Óscar Ramiro, en físic culturisme màster. “Ha estat una gran alegria inesperada perquè els tres membres del gimnàs es van presentar per primer cop en un campionat. Estem molt contents perquè, tot i ser novells, han competit amb esportistes amb molta experiència i han aconseguit penjar-se una medalla”, explica Óscar Rivas, propietari del Gimnàs Fabregat, que es mostra molt satisfet de la classificació de Verónica Humanes pel Mundial: “si guanyar una medalla era molt complicat, encara més era obtenir la classificació al Mundial. Va ser un gran èxit”.

Aquesta era la primera competició oficial que disputava el Gimnàs Fabregat després de molts anys sense fer-ho.

Publicitat

Publicitat

Més notícies