Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Una desena d’equips participen en el Torneig de Bàsquet Vila de la Llagosta

Una desena d’equips han participat en la cinquena edició del Torneig de Bàsquet Vila de la Llagosta, que va organitzar el Club Bàsquet La Llagosta 2017. La jornada, que va sevir per tancar la temporada, va tenir lloc el passat dissabte al CEM El Turó.

El campionat va aplegar diferents clubs vallesans. Els campions per categories van ser el CB Mollet, a premini; el CB Lliçà de Vall, a mini; el CB Vilanova del Vallès, a infantil; el CB Parets, a cadet; i el CB La Llagosta 2017, a sub-25 -va suposar la seva primera victòria de la temporada-. A més, durant la jornada es van fer concursos de triples. “És un torneig que cada any compta amb més equips i categories. Després de cinc edicions, veiem que ja està consolidat”, explica la presidenta del club, Maria José García, que remarca la filosofia del club: “volem seguir potenciant la nostra base i aquests tornejos ajuden”.

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha acabat la temporada oficial i ha encetat les jornades de potes obertes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies