Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Mor Joan Pagès Padró, propietari de vins i cava Boreal

Ahir va morir Joan Pagès Padró, de vins i cava Boreal i de la cava Pagès Entrena. Joan Pagès tenia 82 anys. La vetlla té lloc al tanatori de Santa Perpètua de Mogoda, fins a les 14 h, i el funeral serà aquesta tarda a la Parròquia de Sant Josep de la Llagosta, a les 16 h.

Joan Pagès Padró va continuar la tasca iniciada pel seu pare, Joan Pagès Gabarra, viticultor de la Llagosta des de principis del segle XX i creador el 1950 del vi escumós Boreal. Joan Pagès Padró va comprar un molí paperer del segle XVIII, que va donar pas a la cava Pagès Entrena. A més de la seva dedicació al vi i al cava, Pagès també va ser durant una època regidor a l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies