Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Se celebra la primera sessió mensual de les tertúlies en català a Can Pelegrí

L’Oficina de Català de la Llagosta ha celebrat la primera sessió de les tertúlies en català, que tenen lloc l’últim dijous de mes a l’aula de català de Can Pelegrí a les 17 h. Aquesta activitat està oberta a la ciutadania i a les ja existents parelles lingüístiques de la localitat.

La primera de les sessions va generar conversa al voltant del Dia Internacional del Joc, amb el suport audiovisual dels vídeos de màgia de l’Eduard Juanola. Els participants van xerrar sobre els jocs de la infantesa, les peces que costen d’encaixar en el puzle de la vida i, també, dels jocs d’infants i joves, molt supeditats actualment a les noves tecnologies.

L’objectiu de les trobades, segons informa l’Oficica de Català, és fidelitzar els voluntaris i aprenents amb noves iniciatives estimulants. També, per altra banda, es pretén facilitar l’espai de conversa a persones que no formen part del Voluntariat per la llengua, però que volen parlar en català.

Publicitat

Publicitat

Més notícies