Dimarts, 19 març 2024
14.8 C
La Llagosta

Els tallers de sexualitat i afectivitat per a l’alumnat de Secundària, al Banc de Bones Pràctiques 

La Fundació Carles Pi i Sunyer ha inclòs a l’edició d’enguany del Banc de Bones Pràctiques els tallers de sexualitat i afectivitat per a alumnat de quart d’ESO organitzats per l’Ajuntament de la Llagosta. Aquesta institució ha valorat que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a altres ajuntaments o entitats locals.

L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut ja el corresponent certificat acreditatiu. El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

L’activitat va ser dissenyada i impartida per les educadores de l’àrea municipal de Serveis Socials i la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament. Els objectius eren definir els conceptes de feminisme, masclisme i violències masclistes, incentivar l’anàlisi crítica de les relacions afectives, identificar conductes de risc en les relacions afectives, prevenir les violències masclistes, reflexionar sobre la importància de l’autoestima per generar relacions sanes i desmuntar prejudicis i creences errònies cap a la diversitat sexual i afectiva.

També es volia apropar a l’alumnat els serveis que ofereix l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies