Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

L’HC Vallag necessita un punt per pujar a Segona Catalana

L’HC Vallag té a tocar l’ascens a Segona Catalana després de guanyar diumenge contra el líder, l’Igualada B, per 34 a 33. L’equip de la nostra localitat va donar la cara contra el ja campió de la Tercera Catalana. Al descans, el resultat era d’empat a 17 gols i el duel no es va decantar fins als últims segons, quan el Vallag va marcar el 34 a 33 i en el següent atac els visitants van topar amb la porteria llagostenca.

El Vallag ocupa el tercer lloc amb 14 punts, de la fase d’ascens, i té un marge de dos amb el quart classificat, el Sant Joan Despí C, que empata amb el Sant Just, cinquè, el Laietà Argentona, sisè, i la Penya Blaugrana Montmeló, setena. El Vallag afrontarà diumenge l’últim partit de la fase d’ascens a la pista del Sant Just i dimecres disputarà el duel ajornat, a casa, contra el Sant Joan Despí C. Si el Vallag suma un punt, s’assegurarà l’ascens matemàtic perquè pujaran els quatre primers classificats. “Tenim l’oportunitat de fer l’ascens dimecres, si no ho aconseguim tenim una segona oportunitat diumenge“, adverteix el tècnic Javi Iglesias, que en cas de derrota en els dos partits hauria d’esperar a una carambola de resultats.

El partit de dimecres es disputarà dimecres a les 21 h al Pavelló Antonio García Robledo. En el moment que el partit es va suspendre, el Sant Joan Despí C anava guanyant 1 a 4 al minut 8. “Tenim moltes ganes d’assolir l’ascens, però hem d’anar partit a partit”, assegura Iglesias. Pel que fa a l’última jornada de diumenge, es disputarà en horari unificat a les 12 h i el Vallag visitarà un altre rival directe, el Sant Just, que també està dins la lluita per l’ascens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies