Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A tanca la temporada al quart lloc

El FS Unión Llagostense A ha acabat al quart lloc del grup 1 de la Segona Catalana. L’equip dirigit per Jordi Pavón va guanyar l’últim duel de la temporada el passat dissabte contra l’Atlètic Català, per 8 a 6. L’equip llagostenc ha sumat un total de 51 punts i s’ha quedat a tan sols un punt del tercer, el CFS Palau-Penya Barcelonista, i a 12 dels dos primers classificats, el Racin Pineda i l’Sport Sala Santa Perpètua, primer i segon respectivament.

Els llagostencs han tancat una primera temporada a Segona Catalana, que ha anat de menys a més. Han aconseguit un total de 16 triomfs, 3 empats i 7 derrotes. “L’inici va ser irregular perquè vam encetar un nou projecte esportiu i cal un temps. En la segona volta, hem vist l’evolució de l’equip i hem estat dels millors equips de l’agrupació”, diu Pavón, que avança que ja ha renovat per una temporada més a la banqueta llagostenca: “la pròxima temporada l’objectiu serà lluitar per l’ascens”.

El FS Unión Llagostense ja planifica la pròxima temporada i fins a finals de juny farà entrenaments, amb l’objectiu d’incorporar uns tres jugadors. La pretemporada està prevista que comenci a finals d’agost.

Pel que fa als altres dos equips amateurs del FS Unión Llagostense a la Tercera Catalana, també han acabat les seves respectives temporades. El segon equip, al grup 1, va guanyar dissabte contra el Touring Club Maresme Catalunya, per 9 a 4, i ha acabat al tercer lloc; metre que el tercer equip, al grup 2, va guanyar a la Penya Blaugrana Montmeló, per 0 a 2, i ha estat setè.

Publicitat

Publicitat

Més notícies