Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, subcampió de la Lliga Europea amb el BM Granollers

Antonio García Robledo ha quedat subcampió amb el BM Granollers a la Lliga Europea. L’equip granollerí ha perdut la final de la cita continental avui diumenge contra el Füsche Berlín, per 36 a 31. La fase final de la competició europea s’ha disputat en un format de final a quatre, que ha tingut lloc el cap de setmana a Flensburg (Alemanya).

L’esportista llagostenc ha estat un dels jugadors més importants del BMG durant la fase final. A les semifinals, disputades ahir, el Granollers va guanyar contra el Göppingen alemany, per 31 a 29. Antonio García va marcar deu gols. En la final, el Granollers no va poder contra el Füsche Berlín, que va ser superior sobretot a la segona part i va quedar subcampió. L’esportista de la nostra localitat va marcat set gols.

Publicitat

Publicitat

Més notícies