Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – Atlètic Català

El FS Unión Llagostense A té assegurat acabar la temporada al quart lloc i manté opcions d’assaltar la tercera posició en l’última jornada. Els llagostencs són quarts amb 48 punts i el tercer és el Palau-Penya Barcelonista amb 49. Si el Palau perd i el FS Unión Llagostense puntua, acabaria al tercer lloc. Els llagostencs disputaran l’última jornada contra l’Atlètic Català, demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h; mentre que els palauencs reben la visita del líder i campió, el Racing Pineda.

FS Unión Llagostense B Touring Club Maresme de Catalunya
El pròxim partit del segon equip masculí, i últim de la temporada, serà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 16 h, contra el Touring Club Maresme de Catalunya. El FS Unión Llagostense B ja té assegurat acabar la temporada al tercer lloc del grup 1 de la Tercera Catalana.

Penya Blaugrana Montmeló – FS Unión Llagostense C
El sènior C jugarà demà dissabte l’últim partit del curs a la pista de la Penya Blaugrana Montmeló, que ocupa l’últim lloc. Els llagostencs són setens amb 34 punts.

Handbol
HC Vallag – Igualada B

El Vallag, amb un partit pendent, és tercer, amb 12 punts, empatat amb el quart, el Sant Joan Despí C, i el cinquè, el Sant Just. Diumenge, rebrà el líder, l’Igualada B, que ja s’ha proclamat campió de la fase d’ascens. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

Bàsquet
Torneig de Bàsquet Vila de la Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta celebrarà demà dissabte la cinquena edició del Torneig de Bàsquet Vila de la Llagosta al CEM El Turó. Durant el matí es jugaran els partits de les categories premini, mini i infantil; i a la tarda, el cadet i el sub-25. En totes les categories es farà també un concurs de triples.


Publicitat

Publicitat

Més notícies