Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Jornada de futbol inclusiva d’Aspayfacos amb el CE La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta ha celebrat una jornada de futbol inclusiva per a les persones amb diversitat funcional d’Aspayfacos. L’activitat s’ha celebrat avui divendres a la tarda al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i ha comptat amb prop d’una trentena de participants.

La jornada s’ha iniciat amb diferents exercicis vinculats amb el futbol, com ara xuts, direcció de pilota i passades. Posteriorment, s’han xutat penals i, finalment, s’ha celebrat un partit de futbol entre els membres d’Aspayfacos i els coordinadors del CE La Llagosta, que han estat els responsables de dirigir la sessió inclusiva.

La iniciativa de la jornada amb Aspayfacos va sorgir d’una proposta del mateix CE La Llagosta, que confia que es pugui repetir davant l’èxit d’aquesta primera trobada. “Hi ha hagut moltes ganes per banda del club i d’Aspayfacos per celebrar aquesta jornada. L’objectiu era que s’ho passessin d’allò més bé, i això ho hem aconseguit. Tothom s’ha divertit i, fins i tot, ha pogut marcar algun gol”, ha explicat el president del CE La Llagosta, Antonio Rísquez. Tanmateix, la vicepresidenta d’Aspayfacos, Mónica Reyes, ha comentat que des de l’entitat ja feia dues setmanes que es preparaven aquesta activitat: “estem satisfets amb l’activitat i voldríem repetir aquesta experiència, una o dues vegades a l’any. Fa dues setmanes que preparem l’activitat amb el muntatge d’un mural i s’ho han passat molt bé”.

L’activitat ha acabat amb una fotografia entre els participants i un berenar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies