Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Sis medalles del Club Patí La Llagosta a la lliga comarcal

El Club Patí La Llagosta ha guanyat sis medalles a la lliga comarcal de patinatge artístic del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO). La competició ha constat de quatre proves i l’última va tenir lloc el passat diumenge a Caldes de Montbui. L’entitat llagostenca ha acabat la classificació general del campionat comarcal amb dues medalles d’or i quatre de plata.

Les medalles d’or van ser per Anabel Almenta, en la categoria cadet C, i Marina Garcia, a l’aleví C, i les plates van ser per Naia Martínez, a l’aleví C, Julieta Trujillo, a benjamí A, Maider Rubio, a benjamí B, i Lucía Váquez, a mini.

A més, Anabel Almenta i Marina Garcia van aconseguir classificar-se per a la Copa Catalunya de patinatge artístic com a campiones de les seves respectives categories de la lliga comarcal. El campionat català se celebrarà al Vendrell el 10 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies