Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’aleví A del FS Unión Llagostense guanya la lliga i puja a Segona Divisió

L’aleví A masculí del FS Unión Llagostense va guanyar diumenge la lliga del grup 2 de la Tercera Divisió després d’imposar-se en la penúltima jornada contra el CN Caldes, per 0 a 2, que precisament és el segon classificat. Aquest triomf fa que l’equip de la nostra localitat pugi a la Segona Divisió.

L’equip llagostenc, dirigit per Pau Isabel i Joel Fernández, ha assolit el títol de campió sense cap derrota, amb 26 partits guanyats i només un empat. L’aleví ha mantingut un pols pel campionat amb el CN Caldes, que finalment ha estat per a l’equip de la nostra localitat sent clarament superior, amb . Dissabte jugarà l’últim partit de la temporada contra l’Sport Sala Santa Perpètua C, al Pavelló Antonio García Robledo a les 9.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies