Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El FSU Llagostense A guanya el Santvicentí (1-4) i manté les opcions d’acabar al tercer lloc

El FS Unión Llagostense A va guanyar el penúltim partit de la lliga contra el cuer, el Santvicentí, per 1 a 4. Els golejadors llagostencs van ser Gerard Alonso, amb un triplet, i Edgar Galiano.

L’equip dirigit per Jordi Pavón té assegurat acabar la temporada al quart lloc i manté opcions d’assaltar la tercera posició. Els llagostencs són quarts amb 48 punts i el tercer és el Palau-Penya Barcelonista amb 49. Si el Palau perd i el FSU Llagostense puntua, acabaria al tercer lloc. Els llagostencs disputaran l’última jornada contra l’Atlètic Català, dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h; mentre que els palauencs, reben la visita del líder, el Racing Pineda.

Pel que fa al segon equip del FS Unión Llagostense, va guanyar a la pista del cuer, el Montgat, per 0 a 8, i s’ha assegurat acabar al tercer lloc del grup 1 de la Tercera Catalana. El pròxim partit serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 16 h, contra el Touring Club Maresme de Catalunya. Aquest partit també serà l’última jornada de la temporada.

El tercer equip masculí, al grup 2 de la Tercera Catalana, va guanyar contra el Sant Feliu de Codines, per 4 a 1, i dissabte jugarà l’últim partit del curs a la pista de la Penya Blaugrana Montmeló, que ocupa l’últim lloc. Els llagostencs ocupen el setè lloc amb 34 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies