Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

S’inicien les pràctiques lingüístiques de català amb els establiments de la Llagosta

Els alumnes del curs Bàsic 3 de l’Oficina de Català de la Llagosta han començat les pràctiques lingüístiques a 15 establiments del municipi, que s’han adherit al programa Voluntariat per la llengua. L’activitat es va iniciar ahir dilluns i tindrà lloc fins al 31 de maig.

Els alumnes han de visitar tres comerços de la llista d’establiments adherits i un cop allà han de demanar informació sobre algun dels productes que venen en català o també sobre l’activitat que hi duen a terme. Els comerços han d’atendre els alumnes en català, encara que s’hi expressin amb dificultats. Els establiments adherits són la Biblioteca de la Llagosta, la Cafeteria Petit i Bo, els Calçats Vallès, La Casa de la Natura, la Droguería Los Bloques, l’Estanc número 3, la Farmàcia Nadal, les Finques Enalma, el Forn Ribas, el Restaurant La Troupe, el MacMobles, el Superfresc, la Tintaservice, el Trikijocs i la Vistaoptica.

Les pràctiques lingüístiques representen per als alumnes del curs Bàsic 3 un pont entre l’aprenentatge formal a l’aula i la pràctica sense professor fora de l’aula. Són, doncs, una oportunitat més per parlar en català en situacions reals amb el suport del que s’ha après a classe.

Publicitat

Publicitat

Més notícies