Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El sub-25 masculí del Club Bàsquet La Llagosta 2017 acaba la temporada

L’equip sub-25 masculí del Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha acabat la temporada després de perdre contra el Castellet el cap de setmana. L’equip de la nostra localitat ha perdut tots els partits que n’ha disputat i ha acabat en l’últim lloc de la Territorial B sub-25.

Els responsables de l’equip llagostenc valoren positivament la primera temporada del nou grup del sub-25 masculí “perquè són jugadors que feien bàsquet per primer cop”, assenyala la coordinadora del club, Rosa Carrillo, que es mostra satisfeta pel progrés de l’equip: “hem perdut tots els partits, però sempre hem donat la cara. Hem millorat moltíssim en defensa, ens queda feina per fer per seguir millorant en atac”.

El club preveu mantenir per a la pròxima temporada l’equip sub-25 masculí i treballa per muntar un sub-21 masculí, un sènior masculí i un sènior femení.

Torneig de bàsquet

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 organitzarà dissabte el 5è Torneig de Bàsquet Vila de la Llagosta al CEM El Turó. Al matí es jugaran partits de les categories premini, mini i d’infantil; i a la tarda serà el torn dels cadets i el sub-25.

Publicitat

Publicitat

Més notícies