Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El PSC vol seguir governant per continuar la transformació de la Llagosta

Óscar Sierra, candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya, ha destacat l’aval positiu del passat, el present i el futur socialista de la Llagosta durant l’acte central de la campanya electoral del PSC, que ha tingut lloc avui dimarts a la plaça d’Antoni Baqué. L’alcaldable socialista ha demanat que per “guanyar, guanyar i guanyar” les eleccions municipals del pròxim diumenge, s’ha d’anar a “votar, votar i votar”.

Sierra ha recordat que el llegat socialista de la Llagosta amb l’alcaldia de José Luis López Segura -de 1983 al 2002- i d’Antonio Rísquez -de 2003 al 2011- “és l’orgull de la transformació de la Llagosta”. D’entre les actuacions rellevants, l’alcaldable del PSC ha recordat les escoles públiques, l’escola bressol, l’institut, l’ambulatori, el Centre Cultural, el Casal d’Avis, la piscina municipal, el camp de futbol, els dos pavellons, la biblioteca o el Parc Popular i la vintena de places del municipi.

L’alcaldable ha manifestat que durant l’últim mandat, el seu govern socialista ha tirat endavant “més de 200 actuacions a la via pública” i, a més, ha remarcat la posada en marxa del Parc d’Aigua, la transformació de les vies de l’Avinguda del Primer de Maig, el carrer Sant Miquel i la rehabilitació de la Masia de Can Baqué. “S’ha de votar al PSC per seguir transformat la Llagosta, o ens paren o avancem”, diu Sierra, que assegura que el seu programa electoral conté més de 200 propostes i n’ha destacat la renovació de l’Skate Park, la recuperació del quiosc del Parc Popular, l’ampliació de la piscina exterior, un nou ambulatori i “la transformació de l’antic CAP en un Centre de Dia i residència per a la gent gran que ho necessiti”.

Abans de la intervenció d’Óscar Sierra, han parlat dues persones més que formen part de la candidatura socialista. L’exalcalde Antonio Rísquez ha destacat la importància d’anar a votar “perquè diumenge Óscar Sierra torna a tenir el comptador a zero i s’ha de demanar el vot a tota la ciutadania”. Pel que fa a Judith Robles, ha demanat el vot socialista “perquè quan governa el PSC, el municipi sempre va a millor”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies