Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

El Gran Via A guanya el torneig femení de 12 hores del Club Petanca La Llagosta

El Gran Via A va guanyar la primera edició del torneig de 12 hores, que va organitzar dissabte el Club Petanca La Llagosta a les Pistes Municipals del Parc Popular. El campionat va comptar amb un total de 16 equips i va ser un èxit de participació.

El Gran Via A va guanyar el campionat després d’un total de 15 jornades disputades i l’equip guanyador va aconseguir un total de 36 punts, dos més que el segon, el Montcada, i tres més que el tercer, el Santa Coloma, que va empatar amb el quart, el Ràpid Bosco, i el cinquè, l’Olesa. “Va ser un torneig molt disputat fins al final. El Gran Via A va aconseguir el triomf en l’última jornada, que fins aleshores hi havia uns quants equips que aspiraven a la victòria”, assenyala el vicepresident del Club Petanca La Llagosta, Jona Ávila, que es mostra satisfet del paper dels dos equips llagostencs, que van acabar al 12è i al 13è lloc.

El club s’ha mostrat molt content del nombre de participants perquè es van aconseguir exhaurir les 16 places del torneig de 12 hores. L’entitat preveu celebrar una segona edició el pròxim any.

El pròxim torneig que organitzarà el Club Petanca La Llagosta serà el 3 de juny a les Pistes Municipals i també tindrà un format de 12 hores de petanca, però en aquesta ocasió amb equips masculins.

Publicitat

Publicitat

Més notícies