Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

L’HC Vallag s’imposa a la pista del cuer, el Montgrí (27-33)

L’Handbol Club Vallag va guanyar dissabte a la pista de l’últim classificat de la fase d’ascens, el Montgrí, per 27 a 33. L’equip dirigit per Javi Iglesias va dominar el compromís de principi a fi, tot i que el duel va ser molt disputat.

Els llagostencs van aconseguir durant gran part del partit un avantatge d’un o dos gols a favor seu. El duel no es va decantar fins als últims cinc minuts, quan el Vallag va aconseguir un avantatge de cinc gols, que va sentenciar a l’equip local. Finalment, els llagostencs van guanyar amb sis gols d’avantatge.

El Vallag, amb un partit pendent, és tercer, amb 12 punts, empatat amb el quart, el Sant Joan Despí C, i el cinquè, el Sant Just. Diumenge rebrà el líder, l’Igualada B, que ja s’ha proclamat campió de la fase d’ascens. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h. “L’objectiu és quedar entre els quatre primers classificats i celebrar l’ascens a la Segona Catalana”, diu el tècnic Javi Iglesias, que assegura que al pavelló llagostenc “l’equip s’ha fet fort i podem guanyar a l’Igualada”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies