Dijous, 18 abril 2024
15.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Santvicentí – FS Unión Llagostense A

El conjunt de la nostra localitat és quart amb 45 punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. Diumenge, jugarà a la pista del Santvicentí, que és el cuer amb 8 punts.

Fundació Esportiva Montgat FS Unión Llagostense B
L’equip llagostenc és tercer al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 47 punts. El proper cap de setmana, jugarà contra la Fundació Esportiva Montgat, que és el cuer.

FS Unión Llagostense C – Sant Feliu de Codines
Diumenge, a les 12 hores, al CEM El Turó, el sènior C del FS Unión Llagostense rebrà la visita del Sant Feliu de Codines, que és desè amb 24 punts. Els llagostencs ocupen la setena posició amb 31 punts.

Handbol
Montgrí – Vallag

El Vallag es desplaçarà la propera jornada a la pista del Montgrí. Els llagostencs, amb un partit pendent, són tercers amb 10 punts, mentre que el seu proper rival és el cuer amb 3 punts.

Bàsquet
Castellet – Sub-25 CB La Llagosta 2017

L’equip sub-25 del CB La Llagosta 2017 jugarà aquest cap de setmana el darrer partit de la lliga a la pista del Castellet, el segon classificat.

Petanca
El Club Petanca La Llagosta organitzarà demà dissabte un torneig de 12 hores de petanca femenines. La competició tindrà lloc a les Pistes municipals de petanca entre les 9 i les 21 hores. Un total de 16 equips, el màxim previst, participaran en el torneig. El primer classificat rebrà 500 euros; el segon, 400; el tercer, 300; i el quart, 200.

Publicitat

Publicitat

Més notícies